Η «πέργκολα» είναι ένας  χώρος που συνδιάζει διαφορετικές  δραστηριότητες στο «απέραντο γαλάζιο»,  όπως  τα  πρωινά γεύματα/snacks , το  Jacuzzi /μασάζ  μέχρι μουσικές βραδιές/events με ποτό.

  • Τα πρωινά γεύματα είναι σημαντικό κεφάλαιο για εμάς. Τα υλικά είναι από ντόπιους καλλιεργητές και από το μποστάνι του Στέφανου Γαβαλά. Φρεσκοψημένα κέικ, διάφορα  είδη ψωμιού και πίτες, μαρμελάδες παραγωγής μας, αυγά με σπιτικό ham, αμοργιανοί λουκουμάδες, φρέσκοι χυμοί, παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι,  γλυκά και φρούτα εποχής, είναι μερικά από τα προιόντα που θα βρείτε καθημερινά στον πρωινό μας μπουφέ.
  • Προέκταση της «πέργκολας» είναι το υδρομασσάζ/Jacuzzi ελεύθερο προς χρήση (σε συγκεκριμένο ωράριο) για τους φιλοξενούμενούς μας και o χώρος που πραγματοποιούνται (κατόπιν ραντεβού με έξτρα χρέωση), προσωπικές  συνεδρίες  ενεργειακού μασάζ.    
  • Τις απογευματινές ώρες ο χώρος είναι ιδανικός για να απολαύσετε το ποτό σας, διάφορα snacks όπως και τη φημισμένη ψημένη ρακί, δικής μας παραγωγής,  στην εκπληκτική θέα του ηλιοβασιλέματος.
  • Στην «πέργκολα» φιλοξενούνται εκθέσεις, ομάδες σεμιναρίων, και μουσικές βραδιές, με live μουσικά σχήματα. Με παραδοσιακή ελληνική μουσική και όχι μόνο, τα βράδια στο «απέραντο γαλάζιο», γινόμαστε όλοι μια παρέα.